“Bij AGIB is de prijs-kwaliteit verhouding gewoon goed, scherpe prijzen en toch een goede kwaliteit.”

De flexibiliteit en de goede producten van AGIB zijn een aanrader. Makkelijk dat AGIB aan huis komt en ze hebben eigenlijk alles wel bij zich. De vertegenwoordiger haalt altijd alle lege bussen op, vult alles aan en zet alles netjes op zijn plek, daar hebben wij geen omkijken meer naar.

Marieke Gerrits runt samen met haar zus de boerderij in Bellingwolde met 250 melkkoeien. Haar vader was al klant van AGIB en dat is zo gebleven.

De flexibiliteit en de goede producten van AGIB zijn een aanrader. Bijvoorbeeld de schuimreiniger Kenosan is een fijn product, in een handomdraai zijn de stallen schoon. Ook de Risorsa barrier dip bevalt ons goed. Bij AGIB is de prijs kwaliteitsverhouding gewoon goed, scherpe prijzen en toch een goede kwaliteit.

Makkelijk dat AGIB aan huis komt en ze hebben eigenlijk alles wel bij zich. De vertegenwoordiger haalt altijd alle lege bussen op, vult alles aan en zet alles netjes op zijn plek, daar hebben wij geen omkijken meer naar. Ook fijn dat er met jerrycans wordt gewerkt dat is handig te hanteren voor 2 vrouwen op de boerderij.

De kalveren voerde we eerder in een trog en een aantal jaar geleden zijn we overgestapt op de JFC milkbar en daar hebben we goede ervaring mee, hierdoor drinken de kalveren beter en hebben we betere mest.
Als AGIB langs komt krijgen we altijd een week van te voren bericht, zo weten we wanneer de vertegenwoordiger langs komt en kunnen we eventuele niet standaard producten bestellen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief